Pesë emra të veçantë për fëmijë që nuk i keni dëgjuar më parë

Nëse jeni në pritje të ëmbël këtu keni disa ide.

Ligea: Personazhi kryesor i veprës së autorit Edgar Allan Poe, një grua intelektuale e shkëlqyer dhe e bukur. Pra, nëse jeni duke kërkuar për një emër të bukur gotik që gjithashtu tregon vendosmëri dhe jetëgjatësi, kjo mund të jetë për ju.

Lilia: Ka vërtet diçka në këtë emër, që është thjesht e bukur për tu dëgjuar, pavarësisht nëse ka një kuptim të thellë apo jo.

Lisandra: Si Mbretëreshë e Maqedonisë dhe vajza e sundimtarit të madh Egjiptian Ptolemeut, themeluesit të dinastisë Ptolemaike, Lysandra ishte një figurë aq e fuqishme sa sugjeron emri i saj epik.

Nieva: Ky emër i bukur spanjoll, që do të thotë “dëborë, ose” po bie borë “, është një emër” natyre ” shumë rrallë i përdorur, shumë më pak popullor se të tjerë.

Raiden: Me kuptimin e “bubullimës dhe vetëtimës”, emri japonez duket se po rritet në popullaritet.