Moda këtë pranverë-verë kërkon vetëm këto ngjyra (FOTO LAJM)

Përpara na presin  të ngrohta, me diell dhe tjetër energji.

Pranvera vjen me diell, ditë të zgjatura dhe me shumë, shumë ngjyra! Ndryshe duam të themi që këtë sezon mos shpenzoni para për gjëra të zeza. Keni mjaftueshëm!

Çfarë do veshim?

Ndiqni fotot e mëposhtme:


Shtuar 27.03.2021 13:27