Ky test zbulon në sekondë nëse jeni të STRESUAR

Iluzioni optik është krijuar nga profesori japonez i neruologjisë, Yamanto Hashime dhe në varësi të lëvizjes së iluzionit do të zbuloni nëse jeni nën stres.

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të shikoni ilustrimin dhe t’i kushtoni vëmendje nëse ai po lëviz apo qëndron i palëvizshëm.

Kushtojini vëmendje shpejtësisë së lëvizjes së tij, sepse ai zbulon disponimin tuaj.

Nëse ilustrimi nuk lëviz ose lëviz pak, nuk jeni nën stres, jeni të shëndetshëm dhe bëni gjumë të mirë. Nëse lëviz ngadalë, përjetoni pak stres ose jeni të lodhur.

Por nëse duket sikur lëviz shpejt, po përjetoni shumë stres.


Shtuar 15.02.2022 14:17