Ju duhen vetëm 5 modele bluzash, për të tërhequr vëmendjen gjithë verën (FOTO LAJM)

Bluzat/këmishat e verës janë elementi më argëtues i gjithë veshjes! Ngjyrat, prerjet dhe dizajnet plot jetë kanë fuqinë t’i bëjnë edhe xhiset më të thjeshta të duken chic, klas dhe stil në të njëjtën kohë!

Nuk kemi kurrë mjaftueshëm, pasi mund na duhet t’i kombinojmë me qindra mënyra, por nëse blini vetëm çfarë vërtet ju duhet, s’është e nevojshme për shumë shpenzime. Bluzat *esenciale* të verës janë gjithë llojet që do të shihni më poshtë:

Shtuar 25.06.2021 15:13

Tags: , , ,