Hiqni dorë prej tyre, veshjet dhe aksesorët që janë tashmë jashtë mode (FOTO LAJM)

Moda ndryshon me ritëm jashtëzakonisht të shpejtë, dhe ndonjëherë të mbash hapin me të mund të duket vërtet sfiduese. Ka disa gjëra pas të cilave afeksionohemi në mënyrë të veçantë.

Por veshje apo aksesorë të caktuar, duken vërtetë shumë jashtë trendit dhe mund të bëjnë efektin e kundërt, ndaj ekspertët e industrisë këshillojnë që të shmangen.

Ndiqni më poshtë disa shembuj:


Shtuar 3.04.2021 14:16