Duhet të pimë ujë të ulur apo në këmbë? Kjo është përgjigjë përfundmitare

Uji është jetik dhe burimi i jetës. Është nevojë krejt normale për ne nevoja për të pirë ujë, por duket se paska një mënyrë të saktë si duhet pirë uji.

Ekspertët thonë që kur e pini ujin duke qëndruar në këmbë, ai shkon direkt në stomak me shpejtësi duke ju rënduar. Kështu mund t’ju krijojë probleme me tretjen.

Po ashtu sipas studimeve kjo mënyrë e të pirit ujë shkakton problem me artritin, për shkak se uji nuk shpërndahet si duhet por grumbullohet në kocka. Kur pini ujë duke qëndruar në këmbë, uji thjesht derdhet me furi në të gjithë sistemin tretës por nuk arrin në organe. Kësisoj, uji nuk arrin të pastrojë organizmin nga toksinat e depozituara në veshka dhe tëmth.

Uji duhet pirë ulur. Ky është pozicioni që mundëson marrjen e të gjitha përfitimeve nga uji. Tani e tutje mos harroni. Merrni një gotë ujë, qëndroni ulur dhe shijojeni.