Detektivi zbulon: Duken normale, por këto 4 ndryshime në sjellje janë shenjat më të zakonshme që partneri juaj po ju tradhton

Gjithmonë i kushtoni vëmendje sjelljes së partnerit dhe ndryshimeve rrënjësore në sjelljen e tij.

Pas një karriere shumëvjeçare dhe angazhimeve të shumta nga njerëz që donin të zbulonin nëse partnerët e tyre ishin besnikë, detektivi privat Ali Marsh beson se ka padyshim shenja me anë të të cilave mund të shihni se partneri juaj ka një lidhje.

Por, gjatë karrierës së saj u shfaqën si femra ashtu edhe meshkuj dhe sipas saj, shumë prej tyre i kanë qëndruar mirënjohës edhe sot e kësaj dite.

Një nga rastet e mia të para ishte një burrë që vuri re se një grua filloi të sillej më ftohtë ndaj tij, tha ajo. Burri i shpjegoi asaj se si gruaja e tij del çdo të mërkurë mbrëma dhe kthehet në shtëpi me një humor shumë më të mirë se kur ajo u largua, kështu që ai dyshoi se ajo po e tradhtonte. Në kërkimin e saj, ajo vuri re gjithashtu se fqinji i tyre gjithmonë dilte nga shtëpia në të njëjtën kohë me gruan e klientit të saj, kështu që ajo i ndoqi të dy dhe zbuloi se ata kishin një lidhje.

Por ai ju këshillon që gjithmonë t’i kushtoni vëmendje sjelljes së partnerit.

Disa gjëra që mund të duken normale janë në fakt shenja të qarta se dikush është jobesnik ndaj jush. Ju e njihni partnerin tuaj më së miri, kështu që nëse e vëreni atë duke bërë gjëra që ai tha se nuk do t’i bënte kurrë, ose gjëra që thjesht nuk përshtaten me sjelljen ose stilin e tij të rregullt të jetesës, patjetër që keni arsye për të qenë dyshues.

Ajo thotë se këto ndryshime janë të zakonshme tek njerëzit që janë jobesnikë.

1. Ndryshime në pamje dhe veshje

Kur njerëzit fillojnë një lidhje, ata fillojnë të ndihen sikur janë në një fillim të ri, kështu që fillojnë të investojnë më shumë në vetvete.

Nëse partneri juaj është dikush që pëlqen një stil të relaksuar, si në shtëpi ashtu edhe jashtë, dhe befas fillon të veshë këmisha , është e qartë se diçka e pazakontë po ndodh në jetën e tij, domethënë se ka pasur një ndryshim, shkruan albeu.com.

2. Ndryshimi i rutinës

Nëse partneri juaj nuk ka qëndruar kurrë më gjatë në punë dhe kjo ka filluar të ndodhë papritmas, ose nëse ai largohet nga puna më herët se dikur, duhet t’i kushtoni vëmendje. E njëjta gjë është e vërtetë nëse kaloni më pak kohë së bashku.

3. Udhëtime të papritura në palestër

A nuk ju duket e dyshimtë fakti që deri pak kohë më parë partneri juaj kalonte orë të tëra duke u shtrirë në divan, por papritur vendosi të shkonte në palestër? Po, është e mundur që ajo thjesht dëshiron të punojë në pamjen e saj fizike, por është po aq e mundur që ajo të dëshirojë të tonifikojë figurën e saj për dikë tjetër.

4. Biseda sekrete

Duhet ta keni të qartë se në një lidhje nuk duhet të ketë sekrete, ndaj nëse partneri juaj nuk dëshiron që ju t’i dëgjoni bisedat e tij dhe largohet nga dhoma sa herë që i bie telefoni, keni arsye për t’u shqetësuar. /albeu.com/