7 shenja që tregojnë se po manipuloheni nga partneri

“Dashuria është e verbër” thonë. Ju vini re vetëm tipare pozitive në karakterin e partnerit tuaj. Sidoqoftë, herët a vonë e gjithë magjia do të jetë zhdukur dhe ju do të jeni në gjendje të analizoni marrëdhënien tuaj. Shpresojmë, të mos jetë një përvojë zhgënjyese për ju.

Sot ne do t’ju tregojmë sesi të kuptoni nëse partneri juaj po ju manipulon. Ju sugjerojmë të lexoni këto shenja, për çdo rast.

1. Ai nuk ju ndihmon të zgjidhni problemet tuaja. Preferon t’ju lërë vetëm, duke ju thënë se është më mirë të mos ndërhyjë në punët e tua dhe hapësirën tuaj personale.

2. Ai ju bën të ndiheni e pasigurt. Ju mund të mendoni se ai është thjesht i sinqertë me ju dhe po ju tregon pikat e dobëta në mënyrë që t’i ktheni në pika të forta. Sidoqoftë, është vetëm një mashtrim që t’ju bëjë të varur ndaj tij.

3. Ai shpesh ju kërkon ndere. Në të njëjtën kohë ai po ju vështirëson jetën. Gjithashtu, do ju bëj të ndiheni fajtore dhe nuk do ju jap një shans të dytë, nëse nuk e ndihmoni. Ky quhet manipulim.

4. Ai ju shantazhin emocionalisht. Ai e di saktësisht sesi do të reagoni ju ndaj një situate dhe do të luajnë me të. Kështu do ju bëjë të ndiheni keq ose fajtore.

5. Ai përdor hijeshinë dhe lajkat që ju të bëni diçka që jua kërkon.

6. Ai jep pohim të heshtur nëse nuk është i kënaqur me atë që bëni.

7. Ai luan rolin e budallait, sikur nuk kupton se çfarë ndodh.


Shtuar 11.03.2021 15:56