5 trende të verës 2021, që më mirë t’i blini në tregun e të përdorurave (FOTO LAJM)

Vera po afron dhe bashkë me të, ju presin dhe ca shpenzime të tjera.

Fatmirësisht, moda ripërtërihet herë pas herë dhe këtë sezon, jeni me fat! 5 nga trendet më të mëdha të sezonit veror mund t’i gjeni lehtësisht në tregun e rrobave të përdorura.

Kurseni para, ricikloni dhe mbi të gjitha, ndiqni modën pa shpenzuar shumë.


Shtuar 5.04.2021 13:26