2021-shi si 1990-ta: 10 veshje që do t’i shihni kudo

Përfundimisht, moda e 2021-shit është rikthim i viteve ’90-të. Do të veshim gjithçka mendonim që s’do të na duhej më kurrë.

Prandaj hidhini një sy listës më poshtë dhe filloni kërkimet nëpër dollapet e mamit.

 


Shtuar 31.03.2021 13:11

Tags: , ,