13 gjëra që burrat nuk do t’i pranojnë kurrë te partnerët e tyre

Ashtu si çdo grua ka sekrete, ashtu edhe burrat mbajnë disa gjëra për vete. Gjeni se cilat …

 

Ata i duan gratë me vetëbesim

Burrat i perceptojnë gratë si veten e tyre. Kjo është arsyeja pse një burrë preferon të zgjedhë një grua që ka karizëm sesa ndonjë model me mungesë të vetëbesimit, shkruan Bright Side.

Ajo që ka rëndësi për ta është se si duket partneri

Burrave nuk u intereson nëse jeni të veshur në modën e fundit dhe vishni vetëm pjesë të modës. E tëra që duan është një grua e veshur në mënyrë tërheqëse, e cila përfshin elegancën dhe feminitetin, por jo vulgar, transmeton lajmi.net.

Rezultojnë të aftë

‘Të jesh burrë’ në sytë e një gruaje është shumë e rëndësishme për pothuajse të gjithë meshkujt. Kjo është arsyeja pse edhe kur ata nuk dinë se çfarë po bëjnë, ata fillojnë një biznes. Ata thjesht duhet të tregojnë forcën dhe zgjuarsinë e tyre kur bëhet fjalë për paraqitjen e tyre para një zonje, pavarësisht nëse dinë të rregullojnë diçka në familje apo do të bëjnë edhe më shumë dëm.

Ata ndihen të humbur kur partneri i tyre u bën një pyetje të komplikuar

Gratë pëlqejnë të bëjnë pyetje si ‘A jam e shëndoshë?’ Ndërsa në të njëjtën kohë bëjnë një grimcë të trishtuar, por mbajnë një vështrim depërtues. Asnjë fjalë, frazë ose fjali nuk mund të shprehë sa urrejnë burrat t’u përgjigjen këtyre pyetjeve.

Ata nuk e pranojnë humbjen

Burrat gjithmonë garojnë, krahasohen me miqtë e tyre dhe urrejnë të pranojnë humbjen. Ata thjesht nuk mund t’i tregojnë gruas së tyre se ajo ose ai nuk mund të përballojë diçka vetë.

Ata janë xhelozë

Burrat nuk i shprehin hapur ndjenjat e tyre, dhe nëse e shohin partneren e tyre duke flirtuar me një tjetër, ata nuk do të tradhtojnë një emocion të vetëm. Sidoqoftë, i gllabëron ata nga brenda. Sado që nuk duan ta pranojnë, ndjenjat e tyre janë të forta, mbase edhe më të forta se disa gra, ata thjesht i fshehin ato shumë mirë – si këmbët e gjarprit.

Ata e vërejnë shoqen ose motrën tuaj

Nëse mendoni se shoqja ose motra juaj është shumë e bukur, partneri juaj gjithashtu nuk do të mos e vërejë atë. Nuk është realiste të mendosh se dashuria e tij për ty do ta bëjë atë të verbër, dhe këtu hyn në lojë besimi.

Ata duan të të shikojnë dhe të studiojnë

Nëse ai ju fton në një restorant për darkë, mos u ngutni me zgjedhjen e një fustan nusërie. Flirtet, batutat dhe buzëqeshjet e lehta janë vetëm shenja se një mashkull interesohet për ju, jo se është i juaji dhe se përgjithmonë. Burrat janë shumë vizualë dhe gjithçka që ata duan të bëjnë është të studiojnë, veçanërisht trupin femëror.

U pëlqen të dëgjojnë një kompliment

Është një traditë që komplimentet zakonisht jepen nga burrat, por gjithashtu u pëlqen t’i dëgjojnë nga të tjerët. Ata, si ju, kanë nevojë për fjalë dashurie.

Ata pëlqejnë disa gjëra ‘femërore’

Thonjtë dhe lëkura e rregullt janë një shenjë që një burrë kujdeset për veten e tij dhe shumë gra e duan dhe e vlerësojnë atë. Burrave gjithashtu ndonjëherë u pëlqen të shikojnë shfaqje televizive, seri dhe emisionet televizive të grave vetëm për t’u çlodhur. Por ata shpesh e fshehin atë pjesë të jetës së tyre, sidomos para miqve të tyre meshkuj.

Edhe ata kanë frikë

Një burrë nuk duhet të flasë për frikën e tij apo jo? Por të gjithë kanë fobi, dhe kështu kanë edhe ata. Ata nuk do të thonë se kanë frikë nga errësira ose një merimangë në mënyrë që të mos tregojnë dobësinë e tyre, por kjo nuk do të thotë që ata nuk e ndiejnë atë.

Ata janë perfekt në fshehjen e ndjenjave

Kulmi i një filmi romantik që sjell lot në gratë mund të ndikojë në një burrë në të njëjtën mënyrë. I vetmi ndryshim është se ai me guxim do të thotë se jeni duke parë marrëzi dhe shpejt fshini sytë. Por ai gjithashtu do të ndiejë atë ngushtësi të njohur rreth zemrës së tij dhe një gungë në fyt!

Nuk po të lë pa arsye

Një burrë nuk do të largohet kurrë nëse është i interesuar. Ai nuk bën pothuajse asgjë pa ndonjë arsye. Prandaj, nëse largohet nga dikush me të cilin është ndjerë mirë, nuk mund t’i bëjë të gjitha menjëherë – një grua e tillë ka një vend të veçantë në zemrën e tij.


Shtuar 25.03.2021 21:05