Zgjedhjet 2021/ OSBE mbërrin në mesnatë në Peshkopi

Misioni i OSBE-së ka shkuar në Peshkopi, ku po mbikëqyr procesin e numërimit të votave.  Ndërkohë ndërkombëtarët shihet që janë mjaft të përqendruar për të vëzhguar këtë proces në mesnatë.

Ndërkohë numëruesit kanë nisur nga puna dhe po numërojnë fletët e votimit.

Numërimi gjithashtu ka filluar në dhjetra qytete në vend, teksa ka mbaruar në bashkinë e Pustecit ku fitues është shpallur PS.


Shtuar 26.04.2021 01:23