ZGJEDHJE 2021/ Përfundon numërimi i votave për kandidatët në Korçë, Peleshi e Salianji më të votuarit

Ka përfunduar numërimi në KZAZ69 Pogradec.

Sipas rezultateve të KZAZ më i votuari në listën e PS në qarkun Korçë është Niko Peleshi me 11.479 vota, i ndjekur nga Ilir Pendavinji  më 6236.

Në listën e PS kanë arritur ta sigurojnë mandatin Arian Jaupllari me 5164 vota, Ilir Topi me 5046 dhe Olta Xhaçka me 4795.

Rezultatet përfundimtare:

PS

1- Niko Peleshi 11.479

2-Ilir Pendavinji  6236

3-Bledi Çomo 5788

4-Blerina Gjylameti  5447

4-Arian Jaupllari 5164

5-Ilir Topi 5046

6-Olta Xhaçka 4795

Në listën e PD më i votuari është Ervin Salianji me 9428, i ndjekur nga Selajdin Jakupllari  me  7425 vota dhe Bledion Nallbati me 7415.

Në listën e PD në Korçë kanë arritur ta sigurojnë mandatin Bledion Nallbati me 7415 vota, Edmond Spaho me 5938 vota dhe Andera Mano me 5469 vota.

Rezultatet përfundimtare:

PD

1-Ervin Salianji 9428

2-Selajdin Jakupllari 7425

3-Bledion Nallbati 7415

4- Edmond Spaho 5938

5-Andrea Mano 5469

Këta janë kandidatët me më shumë vota preferenciale në Qarkun Korçë. Ndërsa asnjë kandidat tjetër nuk ka mundur të bëjë rrokadë të listës.

Shtuar 29.04.2021 08:04