ZGJEDHJE 2021/ Numërohen gati gjysma e kutive në Dibër, rezultat i ngushtë mes PS-së dhe PD-së

Në qarkun Dibër janë numëruar 113 kuti votimi nga 227 në total. Mësohet se deri më tani kryeson partia socialiste me 15900 vota, partia demokratike me 15045 vota ndërsa lëvizja socialiste për integrim 2500 vota.

REZULTATET:

PS 15900 vota
PD-15045 vota
LSI 2500 vota


Shtuar 26.04.2021 13:28