ZGHEDHJE 2021/ Mbyllet numërimi i votave në Prrenjas dhe Belsh, të dyja bashkitë fitohen nga PS-ja

Partia Socialiste është fituese në Belsh dhe Prrenjas.

Ka përfunduar numërimi i votave në KZAZ-në 53 në Prrenjas, ku PS fiton me 5315 vota. Partia Demokratike merr 2968, ndërsa Lëvizja Socialiste për Integrim, 1234 vota.

Po ashtu ka përfunduar numërimi i votave në Belsh. Nga rezultati, duket qartë se qytetarët e Belshit kanë zgjedhur Partinë Socialiste, më 5552 vota.

Partia Demokratike merr 3946 dhe Lëvizja Socialiste për Integrim 145 vota.


Shtuar 26.04.2021 17:17