DURRËS/ PS dy mandate më shumë se PD, LSI asnjë mandat (FOTO LAJM)

Në qarkun Durrës deri më tani janë numëruar 43581.

PS po fiton me dy mandate më shumë se PD duke grumbulluar 51.68% dhe siguruar duke siguruar plot 8 mandate.

PD ka marrë reth 39.99% të votave duke siguruar 6 mandate.

Ndërkohë, LSI ka marë vetëm 6.35% të votave duke mos siguruar ende asnjë mandat.

Më poshte keni ndarjene  plotë të mandateve:

PS: 8 mandate
PD:  6 mandate
LSI: 0 mandate
PSD: 0 mandate
NTH 0 mandate
TË TJERË: 0 mandate

Shtuar 26.04.2021 05:04