Pa kufizim dhe pa orë policore, zbulohet data kur vendi do të hapet totalisht

Shqipëria do të hapet plotësisht në 1 qershor, pa masa kufizuese anti-COVID, sipas kreut të PS në Tiranë, Ervin Bushati.

Nga studioja e “Quo Vadis”, Bushati parashikoi që 2021 do të jetë një vit pozitiv për Shqipërinë.

Ky do të jetë një vit shumë i mbarë, do të kemi hapje të shoqërisë, edhe ekonomia do të rindezë motorët. Shqipërinë e pret një vit i mbarë në 2021. Shumë shpejt do të shikojmë një Shqipëri tjetër në verë. Besoj se më 1 qershor Shqipëria do të hapet totalisht” tha ai.


Shtuar 10.05.2021 23:22