Yuri Kim: Për sundimin e ligjit nevojiten institucione të sigurta

Ambasadorja e SHBA-ve Yuri Kim ka qenë e pranishme në mbledhjen e Institutit për vajzat dhe gratë në politikat e sigurisë kombëtare dhe ndërkombëtare.

Gjatë fjalës së saj, Kim është shprehur se për sundimin e ligjit nevojite institucione të besueshme.

“Puna jonë në ambasadën amerikane fokusohet te tre prioritete: demokracia, mbrojtja e biznesi. Institucionet e sigurta janë të nevojshme për sundimin e ligjit, zbatimin e Reformës në Drejtësi, institucionet, biznesi”, u shpreh Kim./albeu.com