Vrau biznesmenin në Malin e Dajtit, Rrushi kërkon lirinë: E kam patur mik, nuk kam arsye!

Vëllezërit Fredi e Pajtim Rrushi të akuzuar për vrasjen e biznesmenit Rruzhdi Hoxha kanë kërkuar lirinë në Apel.

Rrushi ka deklaruar se Rruzhdi Hoxhën e ka pasur mik dhe se nuk ka asnjë arsye që ta vrasë.

“Rruzhdi Hoxhën e kam pasur mik, s’kam pasur arsye ta vras”, mësohet të ketë thënë Fredi Rushi.

 


Shtuar 19.11.2021 13:20