Vis Pupa eliminohet nga Big Brother Vip

Konkrrenti Vis Pupa është eliminuar nga Big Brother Vip mbrëmjen e sotme.

Ai ishte në nominim me Jorin, Dean, Nitën dhe Qetsorin.

Kujtojmë se Visi, ndryshe ngase e prisnim, ka qenë tepër i heshtu në shtëpinë më të famshme në Shqipëri dhe siç ka thë ai vetë, nuk është përshtatur.

Gjithmonë ka shmangur debatet dhe komentet në lidhje me situata aty brenda.


Shtuar 18.04.2023 23:36