U rendit i treti në Eurovizion, kush është i riu shqiptar dhe kë shtet përfaqësoi ai (VIDEO)

Mjaft emocione në edicionin e 65-të të Eurovision. Dy artistët shqiptarë, Gjon Muharremaji dhe Anxhela Peristeri, përfunduan me sukses interpretimin e këngëve të tyre.

Këngëtarja shqiptare përmes votave arriti që të renditet e 21-ta, kurse Muharremaj me emrin e artit, Gjon’s Tears arriti të jetë më lart në listë.

Artisti me zërin e veçantë u rëndit i treti me radhë, duke qenë kështu një vend pas Francës e cila u rendit e dyta.

Italia përmes grupit Maneskin arriti që të marrë çmimin kryesor. Ata u paraqitën me këngën Zitti E Buoni, ndërsa shkëlqyen me performancë e po ashtu edhe me paraqitjen skenike.


Shtuar 23.05.2021 09:31