Twitter rendit shërbimin e ri me abonim “Blue”

Twitter ka renditur një shërbim të ri abonimi në dyqanet e aplikacioneve, në një tregues që gjiganti i mediave sociale po përgatitet të provojë ofertën së shpejti.

“Twitter Blue” është renditur si një blerje brenda aplikacionit, me çmim 2.99 dollarë

Twitter nuk ka dhënë detaje të mëtejshme dhe nuk pranoi të konfirmojë pretendimet në internet se shërbimi mund t’u lejojë përdoruesve të “zhbëjnë” statuset.

Më parë thuhej se po punonte për veçori unike për abonentët me pagesë.

Megjithëse “Twitter Blue” është renditur tani në dyqanet e aplikacioneve, ende nuk është aktivizuar plotësisht për përdoruesit.

Firma gjithashtu planifikon të vazhdojë zhvillimin dhe eksperimentimin me mënyra të tjera për të diversifikuar të ardhurat e saj përtej reklamave këtë vit dhe më tej.

Këto plane mund të përfshijnë gjithashtu abonime dhe mënyra të tjera për t’u ofruar individëve dhe bizneseve qasje në veçoritë e veçanta në platformë./albeu.com


Shtuar 28.05.2021 08:38