“Ti përse nuk je martuar?”, pyetja që vendosi në siklet Spartak Ngjelën

Avokati i njohur Spartak Ngjela nuk është martuar asnjëherë në jetën e tij. Mbrëmjen e sotme është përballur.

Mbrëmjen e sotme ai është përballur me një pyetje të tillë “Në urthin e Piter Pan”.

Ti përse nuk je martuar? Apo nuk të pëlqen që të martohesh?

Spartak Ngjela: Më dukej vetja si më i lirë mos martohesha, por ju mos e bëni këtë gjë.

Alketa Vejsiu: Si mund t’ju a shpjegojmë fëmijëve martesën me pak fjalë? Pse njerëzit duhet të martohen në jetë?

Spartak Ngjela: Martesa është për të krijuar pasardhësit dhe për të pasur një grua me të cilën do bashkëpunosh në jetë.

Shtuar 30.03.2021 12:03