Tashmë mund ta vizitoni Thethin! Hapet për herë të parë në këtë periudhë rruga (FOTO LAJM)

Autoriteti Rrugor Shqiptar ka njoftuar se qarkullimi i mjeteve në rrugën  Qafa e Thores-Theth është hapur për herë të parë në këtë periudhë.

Sipas ARRSH, ky është një aks me  terren të vështirë malor, me lartësi mbi 1800 metra mbi nivelin e detit, dendësia e borës arrin deri në 4 metra i temperaturat e ulëta dhe rënia e herëpashershëm e ortekëve e kanë bërë edhe më të vështirë punën e mjeteve borëpastruesve dhe të punëtorëve.

“Tashmë ia dolëm dhe mund ta vizitoni fshatin turistik, antik, Thethin pa probleme me qarkullimin Drejtuesit e mjeteve të bëjnë kujdes gjatë udhëtimit, të respektojnë sinjalistikën  të reduktojnë shpejtësinë, të pajisen me zinxhirë dhe goma dimërore”, shkruan ARRSH./albeu.com

 


Shtuar 27.12.2021 18:31