Skenarë të gatshëm? Rama bën kritika për zërin, njerëzit duartrokasin (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama ka ndërtuar edhe sot show-n e gatshëm në Kamëz.

Ai ka hipur në podium dhe ka thënë se dëgjon zërin e tij me jehonë dhe i kërkon ta rregullojnë, por ka mjaftuar kaq për të shkaktuar një radhë duartrokitjesh në njerëzit përreth, edhe pse arsyeja është e paqartë.

Rama duket i veshur njësoj, me kapelën tipike që i ngjan Trump dhe këmishën me numrin 12.


Shtuar 15.04.2021 11:25