Sinjali nga produksioni, a do të goditet Luisi në televotim pas nominimit nga Dea?

Dea nominoi Luizin, Kiarën dhe Efin pak më parë dhe njëri prej tyre pritet të dalë tani.

Pas mbylljes së televotimit fokusi i emisionit është vënë te Kiara.

Eksperienca ka treguar se kush është në fokus në fakt është i eliminuari nga televotimi. Gjasat janë që Kiara del pas televotimit dhe Dea kështu godet fortë Luizin.

Çfarë ndodhi?

Dea Mishel mori një dhuratë nga vëllai i madh në spektaklin e sotëm, pasi u fitoi sfidën e inteligjencës.

Asaj iu dha mundësia të nxjerrë në televotim tre banorë. Sigurisht Dea zgjodhi të “shkatërrojë” grupin LEK.


Shtuar 4.02.2023 23:33