“Do të kap, do të shkel”, Luzi shpërthen ndaj Deas pas nominimit

Dea Mishel ka çuar në nominim Kiarën, Luizin dhe Efin.

Pas leximit të zarfit, Luizi ka qenë i pari që ka shpëtuar, duke mbëtur këshu të rrezikuara Efi dhe Kiara.

Kjo ka lënduar luizin, i cili ka shpërthyer ndaj Deas duke i thënë: “Do të shkel, do të të zhgarravis”.


Shtuar 5.02.2023 00:00