Si t’i bëni buzët tuaja të duken më të mëdha dhe më të plota

Buzët mishtore, si Angelina Jolie, janë ëndrra e çdo gruaje. Në internet ka shumë truke bukurie që premtojnë volum buzësh, por jo të gjitha funksionojnë.

Ja 5 shembuj për të arritur buzët që keni ëndërruar gjithmonë!

Errësoni qoshet e buzëve

Aplikoni laps buzësh, buzëkuq dhe shkëlqyes buzësh

Aplikoni vaj kokosi

Korrigjoni konturin e buzëve me një laps buzësh

Theksoni trekëndëshin e sipërm

Përdorni një laps të bardhë për volumin

/Albeu.com/


Shtuar 5.02.2023 18:17