Shifrat e fundit! Sa vota siguruan PS, PD dhe LSI në secilin qark në vend

Ditën e djeshme Shqipëria zhvilloi zgjedhjet parlamentare, ku partitë e mëdha garuan për të rrëmbyer votat e qytetarëve, në mënyrë që të jenë në pushtet për katër vitet e ardhshme.

Fill pas mbylljes së votimit dhe dërgimit të kutive në godinat e numërimit, votat nëpër qarqe kanë ndryshuar vazhdimisht.

Prej më shumë se 7 orësh në vend  vazhdon numërimi i votave të shqiptarë.

Por sa vota kanë rrëmbyer PS, PD dhe LSI në secilin qark deri në orën 07:o0?

Albeu.com jua sjell më poshtë:

Deri në këto momente nga KQZ raportohet për:

PS 159 525 vota

PD 121 938 vota

LSI 22. 488 vota  /albeu.com/

 

Shtuar 26.04.2021 07:04