Janë numëruar 132 nga 511 kuti, PS merr 8 mandate në Elbasan, PD-AN 6 dhe LSI 0 (FOTO LAJM)

Deri në orën 06:42 sipas raportimit të KQZ-që janë numëruar 132 kuti nga 511 në total në qarkun Elbasan.

Partia që kryeson deri më tani është PS me 22816 vota ose 55.32%.

PD-AN ka marrë 15378 vota ose 37.29 % dhe LSI ka marrë 1727 vota ose 4.30 %.

Nisma Thurje ka marrë 450 vota ose 1.09%.

Në raport mandatet PS merr 8 mandate në qarkun e Elbasanit, ndërsa PD-AN merr 6 mandate.

Ndërkohë, LSI duket se do të nglë pa një mandat në këtë qark.

Shtuar 26.04.2021 07:24