SHÇBA prangos pedagogun e Akademisë së Sigurisë në Policinë e Shtetit

Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat ka arrestuar një pedagog të Akademisë së Sigurisë në Policinë e Shtetit.

Mësohet se bëhet fjalë për pedagogun Qetsor Gurra.

Ndërkohë nuk ka informacion të plotë mbi rrethanat që kanë çuar SHÇBA-në në marrjen e këtij vendimi./albeu.com/


Shtuar 2.12.2021 11:13