Rrufeja godet vullkanin gjatë shpërthimit (VIDEO)

Vullkani Fuego në Guatemala shpërtheu në mars të këtij viti dhe pikërisht në atë moment, rrufeja e goditi atë.

Ky moment i veçantë u regjistrua nga vullkani pranë Acatenango afër qytetit Antigua dhe videoja u publikua nga ViralHog.

Fuego është i njohur pasi është vazhdimisht aktiv dhe hedh hirin çdo 15-20 minuta.


Shtuar 13.05.2021 19:11