Rikonstruksion i kabinave, OSHEE njofton zonat e Tiranës që do të jenë nesër pa energji

OSHEE ka njoftuar se gjatë ditës së nesërme pjesërisht rruga “Siri Kodra” dhe  rruga “Kosta Cekrezi” gjatë orës 09:00-16:00.

Njoftim pët abonentët Tiranë

Stakim, 1 korrik

Në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave, në datën 1 korrik, gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

Pjesërisht: rruga “Siri Kodra” dhe  rruga “Kosta Cekrezi”./albeu.com


Shtuar 30.06.2021 18:48