Ramës i dhurojnë jastëk: Gjumë? Kemi për të sjellë Lulin këtu!

Gjatë një takimi të Rams në Kolonjë, kryeministri Rama ka ironizuar kryetarin e opozitës Lulzim Basha.

Duke ironizuar kryetarin e opozitës për gjumin, Rama pasi i është dhuruar një jastëk deklaroi se duhet sjellë Lulzim Basha.

Qytetari: Një jastik për ty dhe një jastik për Nikun. Ne kemi zemër për fëmijët dhe këtu edhe zhvillim turizëm që e di edhe Erioni ka zemër. Madje ai ka qënë një nga fëmijët tonë në kamp.

Rama: 20 mijë netë gjumë? Kemi për të sjellë Lulin këtu

 


Shtuar 6.04.2021 18:02