Rakip Suli jep “shpirtin” në fjalimin në Kamëz: Dora e Ramës, si dora e Zotit (VIDEO)

Rakip Suli ka mbajtur fjalën e tij ditën e sotme në takimin që PS ka bërë në Kamëz.

Atij i është marrë fryma gjithë kohës duke folur me zë të lartë duke lavdëruar Ramën dhe punën e PS.

Ndër të tjera në këtë muaj të bekuar, Suli ka krahasuar edhe Ramën me Zotin, duke thënë se dora e tij ra mbi njerëzit në nevojë ra si dora e Zotit.


Shtuar 15.04.2021 11:17