Punonte në pyjet pranë Bizës, punëtori i zhdukur prej 8 ditësh

Humbet prej mbi një javë Agim Shehu nga Kostenja, rezulton i humbur që prej datës 04.07.2021 vendnodhja e tij e fundit ka qene “Lugu  Desë ” Martanesh.

Është lajmëruar edhe policia e Librazhdit, por deri nuk ka asnjë konfirmim zyrtar. Shehu ka qënë duke punuar dhe nxjerrë lëndë drusore për shtylla miniere. Banorët kanë shkuar në pyll, por janë gjetur vetëm motorrsekën.

Sipas banorëve, Shehu punonte në pyjet pranë Bizës./albeu.com


Shtuar 11.07.2021 20:24