PS, PD apo LSI? Dalin shifrat zyrtare në Kukës dhe Dibër, edhe Vlora drejt fundit

Në qytetin e Kukësit dhe të Dibrës, qytetarët e kanë thënë fjalën e tyre ndërsa numërimi është mbyllur.

Të dyja qarqet janë  fituar nga Partia Demokratike, ndërsa Vlora është drejt fundit me vetëm 4 kuti të panumëruara.

Në Dibër:

PD ka marrë 29020 vota
PS ka marrë 28742 vota
LSI ka marrë 4445 vota

Në Kukës:

PD ka marrë 24071
Ps ka marrë 13856
LSI ka marrë 64

Në Vlorë:

PD ka marrë 3186
PS ka marrë 58556
LSI ka marrë 6133 /albeu.com/


Shtuar 27.04.2021 01:17

Tags: , ,