Përfundon “lufta e ethshme” në Dibër, PD shkëputet me fitore

Ka përfunduar numërimi i të gjitha kutive në Dibër, dhe Partia Demokratikë ka fituar me një rezultat të ngushtë kundrejt PS.

PD ka marrë 29020 vota.

PS ka marrë 28742 vota.

LSI ka marrë 4445 vota.

Pas këtij rezultati, mandadet ndahen 3 me 2 për PD-në/albeu.com

Shtuar 27.04.2021 01:04