Plot 28, kush janë kandidatët politikë që do të kalojnë në “sitën” e prokurorisë

Komisioni i Qendror i Zgjedhjeve ka dërguar sot në Prokurorinë e Përgjithshme 28 kandidatë për deputetë për verifikim. Këta kandidatë vijnë nga  PS, PD, LSI dhe kandidatë nga partitë e reja.

Në listë janë emra si Gentian Muça, Agron Kapllanaj, Zef Hila nga PD, dhe nga PS Artan Bitri, Halim Dauti, Leonard Beqiri. Po ashtu për verifikim të thelluar do të shkojë dhe emri i Tom Doshit.

Koalicioni ABEOK:  Altin Gjeloshaj, Elsa Voka, Daniel Prroj, Ervis Beu, Ido Pashaj.

BindjaDemokratike: Arsen Belaj, Bahri Shabani, Lëvizja për Ndryshim, Dashamir Tahiri, Ardian Gjoka.

Lëvizja e re: Ilmi Kuka

LSI: Arber Arifaj, Ashim Tafilaku, Elton Ismaili, Ferdinant Aligjoni, Ilir Hysi dhe Artur Baku.

Nisma“Thurje”: Boris Shaka, Napolon Laska

PD: Agron Kapllanaj, Gentian Muca, Rezeart Tusha, Zef Hila

Partia Socialdemokrate: Kleo Murataj, Tom Doshi, Serdar Hoxha

PS: Artan Bitri, Halim Dauti, Leonard Beqiri.


Shtuar 26.03.2021 11:48