Pezullimi i AstraZenecës, më shumë çështje politike apo shkencore?

Këtë të hënë shtetet si Gjermania, Franca , Italia dhe Spanja vendosën të ndalonin kontratën me kompaninë europianë të vaksinës, AstraZeneca. Këto shtete po ndjekin shembullin e vendeve të tjera si Danimarka ,Norvegjia, Irlanda , Hollanda dhe Tajlandës të cilat e ndaluan më parë furnizmin me këtë vaksinë, ndërsa kujtojmë se gjithashtu edhe në Amerike nuk është autorizuar ende për përdorim.


Shtuar 16.03.2021 14:28