Përmbytje nga shirat në Gjermani, 4 të vdekur dhe 50 të zhdukur

Ndërkohë që në vendin tonë të përvëlon i nxehti dhe temperaturat janë gati 40 gradë Celsius, në Gjermani koha paraqitet shumë e keqe.

4 persona kanë vdekur dhe më shumë se 50 të tjerë janë zhdukur në Gjermaninë Perëndimorë, pas shirave të mëdha dhe përmbytjeve.

Nga këto shira, 6 shtëpi janë marrë nga një lumë, tha policia, ndërkohë që shumë njerëz janë gjetur në çatitë e shtëpive./albeu.com

Shtuar 15.07.2021 09:33