Përfundon numërimi në Lezhë: Marku i preferuari i demokratëve, Lindita Nikolla kryeson në PS

Pedagogu, Mark Marku është kandidati më i votuar nga lista e Partisë Demokratike në Lezhë.

Në Lezhë, Partia Demokratike ka fituar 4 mandate, ndërsa Partia Demokratike, 3 mandate. Kështu, në parlamentin e ri shkojnë Mark Marku, Agron Gjekmarkaj, Lindita Metaliaj dhe Kastriot Piroli nga radhët e PD-së. Ndërsa nga PS, Lezha do të përfaqësohet nga Lindita Nikolla, Eduard Ndreca dhe Shpresa Marnoj.

Partia Demokratike Aleanca për Ndryshim

1. Mark Marku 5321 vota
2. Agron Gjekmarkaj 4067 vota
3. Lindita Metaliaj 2328 vota
4. Kastriot Piroli 9374 vota
5. Zef Gjoka 1310 vota
6. Roza Hilaj 993 vota
7. Gjovalin Laska 1044 vota
8. Salvador Kaçaj 1654 vota
9. Elda Hoti 2733 vota

Partia Socialiste e Shqipërisë

1. Lindita Nikolla 5145 vota
2. Eduard Ndreca 7250 vota
3. Shpresa Marnoj 3171 vota
4. Gentian Malotaj 5052 vota
5. Benard Palaj 923 vota
6. Eueda Molla 989 vota
7. Erjola Ndoci 402 vota
8. Gjon Ndoci 207 vota
9. Lina Guri 573 vota

Shtuar 29.04.2021 16:32