Përfshihet nga flakët “kurora e gjelbër” në Lushnjë

Është përfshirë nga flakët “kurora e gjelbër” në qytetin e Lushnjës.

Si pasojë e terrenit të ashpër, është dhe më e vështirë ndërhyrja e zjarrfikësve për shuarjen e zjarrit.

Nga zjarri janë përfshirë disa hektarë me ullinj, policia po punon për zbardhjen e plotë të ngjarjes.

Temperaturat e larta kanë bëjnë që takot e thata dhe pemët të jenë të rrezikuara nga zjarret.


Shtuar 6.07.2021 16:03