PD apo PS , kush e merr “pjesën e luanit” në Tiranë?

Euronews Albania publikon të dhënat paraprake për qarkun e Tiranës.

Këto të dhëna për qarkun e Tiranës kanë dalë nga 80% e të dhënave të mbledhura deri më tani nga intervistimet në terren.

Nga të dhënat paraprake Partia Socialiste dhe Partia Demokratike kanë shpërndarje të barabartë mandatesh në qarkun e Tiranës.

Të dhënat paraprake për qarkun e Tiranës vijojnë si më poshtë:

Partia Socialiste nga 16-17 mandate

Partia Demokratike nga 16-17 mandate

Partia Socialiste për Integrim  nga 2-3 mandate

Partia Social-Demokrate nga 0-1 mandat


Shtuar 25.04.2021 20:13