Pas Tiranës, Durrësit e Shkodrës edhe maturantët e Gjirokastrës në protestë: Të përsëritet testi i Matematikës

Maturantët nuk kanë dalë aspak të kënaqur nga provimi i Matematikës, duke u shpehur se ka qenë shumë i vështirë. Ata kërkojnë ripërsëritje të testit duke protestuar.

Pas maturantëve të Tiranës, Shkodrës dhe Durrësit, edhe ata të Gjirokastrës kanë dalë në protestë.

Të përseritet provimi, teza kishte pyetje të pazhvilluara.Penalizohemi në mesatare për arsimin e lartë”, janë shprehur ata./albeu.com

Shtuar 12.06.2021 12:19