Numërohet kutia e parë në fshatin Baz, PD në krye

Është numëruar kutia e parë në fshatin Baz, të Dibrës.

PD kryeson deri tani me 188 vota e ndekur nga PS me 160 vota dhe LSi me 19 vota.

Ndërsa në fshatin Rreth Baz rezultati është më i ngushtë ku kryeson PD me 94 vota dhe PS me 92 vota.

Shtuar 26.04.2021 01:04