Numërohen 5 kutitë e para në Devoll, kryeson PD

Teksa po vijon procesi i numërimit të votave edhe në rrethin e Devollit, janë publikuar të dhënat nga pesë kutitë e para .

Partia Demokratike kryeson me 887 vota, ndërsa Partia Socialiste numëron 622 vota dhe Partia Socialiste për Integrim 127 vota.

Parti të tjera kanë grumbulluar 14 vota.

Shtuar 26.04.2021 01:37