Ndryshime në Komisariatin e Sarandës, zv/drejtuesi emërohet Shef në Himarë

Komisariati i Sarandës ka pasur disa ndryshime në lidhje me drejtuesit e tij. Mësohet se Zv/drejtuesi u Komisariatit Sarandë Viktor Gogaj është bërë Shef Komisariati në Himarë.

Zv/drejtuesi i Qarkullimit në Sarandë Haki Koshi është bërë Shefi i Postës së Policisë Livadhja, ndërsa në vend të tij është emëruar Ermal Kodhima.
Lëvizje ka pasur gjithashtu edhe nësektorin e krimeve si dhe në Repartin ‘Shqiponja’, ku Edilion Kolagji është emëruar si komandant i këtij reparti.


Shtuar 10.11.2021 21:47