Mrekullia e 8, pica Unazë

Nëse je edhe ti një njeri, do të thotë se i dashuron pizza-t! Por një kafshatë nga Pizza Unazë të bën të ndihesh  jashtë orbitës.

Është fare e thjeshtë për t’u përgatitur, e mund t’a bëjë kushdo.

Gjithçka ju duhet, është një petë brumi të ardhur mirë, salcë, djathë Gouda, proshutë, dhe çfarë përbërësi tjetër të doni. Shfletoni galerinë për të parë se si mund të bëni një vepër të tillë arti me duart tuaja!

Shtuar 20.05.2022 21:32