Mos e humbisni eklipsin hënor total, sot të gjithë sytë nga qielli

Hëna e kyqe, sateliti i vetëm natyror i planetit tonë do të duket 14 për qind më i madh dhe 30 për qind më i shndritshëm në qiellin e natës.

Shtuar 26.05.2021 11:05

Tags: ,